vrijdag 8 augustus 2014

WHOOOOOOSH

Fris en frutig stap je de douche uit nadat je je gewassen hebt met deze badboy. Whoosh, de ontzettend lekkere geurende jelly is niet meer weg te slaan uit mijn douche-routine. Benieuwd? Lees dan veder!


Whoosh kocht ik bij Lush, die inmiddels al bekend staat met hun heerlijke shower jellies. Eigenlijk is het gewoon een douchgel in de vorm van een jelly. Apart, maar leuk!

De beschrijving van Lush:
 
"Whoosh Shower Jelly om de dag goed te laten beginnen. Stel je even voor: wekker gaat af, irritant geluidje, voelt alsof het absoluut nog geen ochtend is, maar helaas! Je hebt je wekker niet per ongeluk vier uur te vroeg gezet, je moet er uit...
Strompel richting keuken, pers een sapje, neem je Whoosh Jelly, spring onder de douche, was je haren en lichaam, spring fris en fruitig op je fietsje en vergaderen maar! Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche!"

Lush whoosh showerjelly 6,05 (100 gram)

 De jelly heeft een water blauwe kleur en ruikt onzettend lekker fris naar citrus/limoen. Heerlijk! Zeker lekker in de ochtend als je nog een beetje slaap dronke bent. Deze jelly geeft je een opkikker en je bent meteen klaar voor de dag!
De jelly ruikt goddelijk, ziet er leuk uit, maar. De jelly glipt snel uit je handen waardoor wassen een lastige klus word. Ik heb verschillende manieren uitgeprobeerd, maar deze manier werkt voor mij het fijnst. Je pakt een stukje jelly, maakt vervolgens een puffspons nat onder de kraan, legt het stukje jelly in je handpalm en wrijft er met de puff spons overheen! Klaar!

Ik ben heel enthousiast over de jelly! Zeker een aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten